Mijn foto
''Beneath the make-up and behind the smile I am just a girl who wishes for the world.'' - Marilyn Monroe

Volgers

Mogelijk gemaakt door Blogger.
vrijdag 22 april 2011

Let the sun shine!


Hoera! Het zonnetje schijnt weer! Met dit weer is het extra belangrijk om lief voor je huid te zijn, daarom volgen hier wat tips.

Gebruik met dit weer een foundation met SPF er in in plaats van een gewone foundation. Dit zorgt ervoor dat je gezicht beschermd wordt tegen schadelijke UV-stralingen. Mocht de zon echt heftig zijn, dan is het aan te raden om naast die SPF foundation ook nog een gewone zonnebrandcrème voor je gezicht te gebruiken. Tegenwoordig hebben de meeste foundations SPF er in, dit staat meestal op de voorkant van de verpakking.

Met dit weer kan je huid snel uitdrogen en daarom is het belangrijk dat je je huid goed hydrateert! Dit kan je doen met een body butter of een bodylotion. Mijn voorkeur gaat hierbij uit naar een luchtige en frisse bodylotion! Nadat je hebt liggen bakken is een bodylotion met kalmerende stoffen er in erg fijn. Denk hierbij aan aloe vera of kamille. Je, door de zon gevoelige, huid kan dit zeker goed gebruiken.

Ohja, nog een tip! Nadat je je benen hebt geschoren niet gelijk ermee in de zon gaan, dit veroorzaakt namelijk huidirritaties. Zelf kreeg ik er een erg branderig gevoel van en werd mijn huid super gevoelig!

Verder gewoon je hele lichaam lekker insmeren met zonnebrandcrème! Laat de zomer maar beginnen!

0 reacties: